ingrediënten

Voor jouw hond.


Goood is een gezonde en natuurlijke voeding voor je beste vriend. Ons premium hondenvoer bevat hoogwaardig vlees en/of duurzaam gevangen vis. Daarnaast zijn onze graanvrije recepten niet alleen lekker, maar ook licht verteerbaar. Goood wordt duurzaam en zorgvuldig geproduceerd en heeft geen kunstmatige conserveringsmiddelen, aroma’s en kleurenstoffen nodig. Ook houden we niet van kleine lettertjes op de ingrediëntenlijst.

Of het nu gaat om droogvoer, natvoer of snacks – het Goood Vitaliteitsconcept bevat alles wat jouw harige vriend nodig heeft voor een gezond hondenleven. Het smaakt Goood en doet Goood!

SMAAKT GOOOD

Tot wel 81 % vlees*.

Als voorbeeld: er zit oorspronkelijk 810 gram verse kip in elke kilo droge kip. Dit leidt tot een originele vers vleeswaarde van 81%. *: Origineel vleesgehalte

Heerlijke vleessmaak door scharreldieren

Heerlijke vleessmaak door vrije uitloop dieren

Onze kippen en lammeren hebben een levensduur die twee keer zo lang is dan traditioneel gekweekte kippen en lammeren. Onze lam heeft bijvoorbeeld 152 keer meer ruimte dan lammeren die worden gehouden volgens de biologische richtlijnen van de EU. Omdat de dieren van nature opgroeien en meer kunnen bewegen, is hun vlees intenser van smaak. En dat proeft jouw hond!

DOET GOOOD

Gecertificeerde dierenwelzijn

Gecertificeerd dierenwelzijn.

Door het gecertificeerde dierenwelzijn is het vlees van de hoogste kwaliteit. Omdat de dieren alleen natuurlijke voeding krijgen, zonder groeihormonen, kunnen zij natuurlijk opgroeien. Het lamsvlees met vrije uitloop voedt zich bijvoorbeeld het hele jaar door uitsluitend met gras van de weide en groeit 30% langzamer dan een standaard lam.

Goood superfood

Gezonde Superfooods.

Goood bevat echte superfoood ingrediënten: de groene spirulina-algen stimuleren het metabolisme en het immuunsysteem. Duindoorn, bosbessen, frambozen en vlierbessen zijn rijk aan antioxidanten en sporenelementen.

Hoge acceptatie natuurlijk hondenvoeding

Natuurlijke ingrediënten 

Natuurlijke, graanvrije ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen zijn gemakkelijk verteerbaar, zelfs voor gevoelige honden met voedselintoleranties.