Hondenvoer kopen

Duurzaam. Transparant. Gecertificeerd. Graanvrij.

Onze mening over duurzaamheid...

Duurzame vleesbronnen.

Goood is ook fijn voor andere dieren. Ons vlees is afkomstig van gecontroleerde vrije uitloop of biologische landbouw en de vis is afkomstig uit duurzame vangst. Samen gaan we dus voor gecertificeerde kwaliteit!

Voor jouw planeet.

Kooldioxide vinden wij echt niet Goood. Daarom compenseren wij alle vrijgekomen CO2 door bossen te beschermen en bomen te planten, samen met onze partner NatureOffice.

Graanvrij.

Jouw hond is net zo modern als jij. Een combinatie van vlees en plantaardige ingrediënten. Zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen. Zonder gentechniek en zonder toegevoegde suiker. (H)eerlijk en natuurlijk!

Think outside the box!

Buddy

Buddy was de eerste van Nederland die de soft Gooodies kreeg en vind ze heerlijk.

Plint

Kwalitatief geweldig voer, geen ellendige toevoegingen en vultroep. Genoeg smaken om uit te kiezen voor afwisseling en ook voor de puppen is er een speciale lijn.
Het is aan de dure kant en misschien niet voor ieders portemonnee ideaal (dat is dan ook het enige minpuntje), maar als je graag milieubewust bezig bent en graag voer aan je hond geeft dat gemaakt is van dieren die een beter leven hebben gehad, zou ik dit GOOOD FOOOD echt eens proberen!
En daarbij komt dat we ook ons bijdrage aan het milieu meegeven.
Wij zijn fan van goood!

Cooper

Wij zijn verkocht! Cooper at haar brokjes in één keer op. Verder vinden wij het super fijn dat we iets goed doen voor het milieu en dierenwelzijn.

100% Gecertificeerd vlees. 100% Transparant. 100% Milieuvriendelijk.

Volg alle viervoetige wereldverbeteraars op onze Social Media kanalen...

Wow, je bent ten einde van deze pagina! Laten we contact houden via onze nieuwsbrief.

Zo ontvang je direct korting en blijf je op de hoogte rondom al onze activiteiten speciaal voor jouw hond en onze planeet!