Klimaatneutraal hondenvoer

Voor onze planeet.


Wij houden van honden en van de natuur. Net als jij! Daarom denken we vooruit over gezonde hondenvoeding en nemen we onze verantwoordelijkheid voor de ecologische voetafdruk en toekomstige generaties.

Als we Goood produceren komt er onvermijdelijk koolstofdioxide vrij. In de veeteelt, de productie, het transport. We kunnen dat niet veranderen, maar vinden het wel erg traditioneel… Met het oog op de toekomst zetten we een stap extra! Door onze wereldwijde steun in┬ásociale en duurzame projecten.

Dat is wat we bedoelen met duurzaam en klimaatneutraal premium hondenvoer.

Overstappen op Goood

Beschermt Goood

Klimaatneutraal

Dagelijks werken we aan het verduurzamen van onze productie. We hebben bijvoorbeeld zonnepanelen op onze daken die we gebruiken om elektriciteit op te wekken voor de productie van Goood. Daarnaast zijn onze productiefaciliteiten energie- en waterbesparend. Alle CO2 wat nog onvermijdelijk vrijkomt compenseren we met klimaatbescherming– en boomplant projecten.

Overstappen op Goood

Plasticsoep

Afval vermijden begint bij het productieproces. Daarom vertrouwen we op duurzame technologie├źn, zoals mono recyclebare verpakkingen. Daarnaast vissen we samen met One Earth – One Ocean plastic uit de zee.

Bedreigde diersoorten

We ondersteunen het project “Save the Rhinos”, een initiatief voor soorten- en dierenbescherming uit Duitsland. Deze helpen onder meer de “Black Mambas”, die samen met hun honden bedreigde neushoorns in Zuid-Afrika beschermen tegen stropers.

Overstappen op Goood

Ondersteunt Goood

Eerlijke behandeling landbouwdieren

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze voederdieren de best mogelijke leefomstandigheden hebben. Hiervoor hebben we gecertificeerde partners gevonden die de vrije uitloop, biologische landbouw of duurzame visserij kunnen garanderen.

Regionale landbouw tegen eerlijke prijzen

Waar mogelijk werken we samen met regionale boeren. Zoals onze aardappelen die rechtstreeks uit Beieren komen. Eerlijke arbeidsomstandigheden en prijzen zijn belangrijk voor ons.

Overstappen op Goood

Maatschappelijk

Maatschappelijk betrokken met mens en dier

We ondersteunen sociale projecten en helpen mensen in nood. Door hondenvoeding te doneren en om samen met de lokale bevolking in Togo, een natuurlijk bos te planten en de infrastructuur te verbeteren.

Overstappen op Goood